O nama

O nama

Vila Sonja Apartmani se nalaze u  mestu Perea(Peraia), na oko 20 km od Soluna, na oko 10 km od aerodroma i na samo sto koraka od mora.

Na raspolaganju su vam 15 apartmana (jednosobni i dvosobni). Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i terasu.

Perea ima veliki broj prodavnica za snabdevanje, a među njima su i poznati grčki lanac Masutis kao i Lidl, a osim prodavnica prehrambene robe ima i veliki broj restorana brze hrane, taverni, butika, fantastičnih poslastičarnica, odličnih pekara… Perea je poznata po ribljim restoranima sa veoma dugom tradicijom, pa i Solunjani posećuju Pereu zbog sveže ribe u tavernama Peree, kako tokom leta tako i za vreme zime, jer je Perea grad koji živi tokom čitave godine. Mesto je poznato po nekoliko kilometara dugačkoj plaži, a duž čitave plaže nižu se restorani, taverne, kafići i naravno šetalište kojim možete satima šetati.

Iz mesta Perea svakodnevno brodić vozi do centra Soluna. Vožnja brodićem traje 35 minuta i košta 3€ po osobi u jednom smeru. Do Soluna vozi i gradski autobus na svakih pola sata, a cena karte je 1-2€. Prva autobuska stanica je kod tržnog centra Cosmos, a posle produžava do centra.

Samo mesto ima dosta sadržaja i za zahtevnije turiste, a blizina Soluna i Halkidikija predstavlja posebnu prednost ovog mesta.
 

Back to Top